Proefpakketten “thuis de wereld rond”

Onze klanten hebben hun deuren moeten sluiten en daardoor zijn wij, als horeca groothandel ook zwaar getroffen. Het magazijn vol met wijnen van de jongste oogstjaren, dat doet pijn..

Aangezien we allemaal wat meer tijd om handen hebben en ons door deze lastige tijd heen moeten slaan, gaan wij u de mogelijkheid geven, thuis, de hele “wereld” over te gaan middels een proefpakket. Ook hebben we diverse andere proefpakketten samen gesteld. Aan u de keus !

Alle pakketten bezorgen we gratis bij u thuis (straal van 10 km rondom Groningen).

Versturen naar de rest van Nederland doen we natuurlijk ook, hiervoor vragen we een bijdrage van 4,95 euro

Ook is er de mogelijkheid om uw pakket(ten) af te halen, met de auto zonder dat u de auto uit hoeft. Voor de “halers” hebben we dan uiteraard een extra flesje wijn klaar staan.

Mail, app, bel uw pakket keuze door inclusief bezorg gegevens en mobiele nr. (voor betaling met een Tikkie) 06-41363311. Overmaken kan natuurlijk ook gewoon.                   info@bacchuswijnimport.nl

Alle pakketten zijn voorzien van een wijnbeschrijving en een wijn/spijs suggestie.

Vinologen Pakket mix : 179,00 euro
6 flessen wit, 1 fles rosé en 5 flessen rode wijn. Als foto in de mailing.

Vinologen Pakket wit : 84,50 euro
6 flessen heerlijke witte wijn. Als foto in de mailing.

Vinologen Pakket rood : 99,95 euro
6 flessen heerlijke rode wijn. Als foto in de mailing.

A. Wereld pakket : 54,00 euro
6 flessen, Duitsland (wit), Italië (wit), Spanje (wit), Afrika (wit), Argentinië (rood), Chili (rood)

B. Horeca pakket : 35,00 euro
(dit zijn wijnen die we normaal gesproken exclusief aan de horeca leveren)
2 flessen wit, 2 flessen rood en een fles rosé, op verzoek kan er voor 5 euro nog een extra fles naar keuze worden toegevoegd.

C. Duitsland Pakket : 69,00 euro
6 flessen, Selectie van de heerlijke wijnen van Weingut Gröhl, 4 witte wijnen en 2 rode wijnen. Allemaal eigen import wijnen

D. Italië pakket : 109,00 euro
Een rondje Italië met 6 witte wijnen en 6 rode wijnen. Dit zijn prachtige wijnen en ze geven goed weer waar Bacchus Wijnimport voor staat. Deze wijnen vind je terug op de wijnkaarten van onze klanten en worden bijna allemaal exclusief door ons geïmporteerd.

E. Chili Pakket : 69,00 euro
6 flessen van het top huis Casa Silva met twee witte en vier rode wijnen. Met onder andere de gelimiteerde “Romano”. Deze zeer bijzondere wijn gemaakt van de Romano druif is maar beperkt op voorraad en op = op

F. Proefpakket wit : 95,00 euro
12 verschillende flessen witte wijn, allen eigen import, uniek en van een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Alles is vers en van de meest recente jaargangen.

G. Proefpakket rood: 99,00 euro
12 verschillende flessen rode wijn met natuurlijk een aantal uit Italië maar ook Spanje, Chili, Zuid Afrika en Duitsland zijn vertegenwoordigd. Grotendeels eigen import en dus de smaak van Bacchus!

mailto:info@bacchuswijnimport.nl

Vanzelfsprekend kunnen we voor u ook een pakket samenstellen naar uw specifieke voorkeuren en u kan dat zelf ook doen op www.rodeenwittewijn.nl