FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Bacchus?

Bij Bacchus Wijnimport staan wij voor zowel zakelijk als persoonlijk contact met onze klanten. Wij doen aanbevelingen op basis van onze expertise en maken samen met u een wijnkaart die perfect aansluit bij uw aanbod als horecaondernemer. Dankzij een uitgebreide analyse van onze kant, profiteert u van ’tips & tricks’ die de prijsstelling, uw personeel, voorraad en assortiment optimaliseren.

Waaruit bestaat het assortiment van Bacchus?

U heeft bij Bacchus Wijnimport de keuze uit wel 400 verschillende wijnen uit alle windstreken! Daartussen bevinden zich soorten die heel toegankelijk zijn of juist tot het hogere topsegment behoren en zich op echte kenners richten. Een aanzienlijk deel van onze collectie is zeer exclusief en dus ook niet verkrijgbaar in welke (gespecialiseerde) winkel dan ook!

Wat zijn de levertijden van Bacchus?

Wij maken gebruik van een eigen voorraad. Zolang de wijn die u selecteert beschikbaar is, kunnen wij die dan ook razendsnel leveren! Wij richten ons op de wijnen die het beste aansluiten bij uw menukaart. Neemt u regelmatig een specifieke wijn van ons af, dan zullen wij er alles aan doen om deze ruim voor u op voorraad te houden!

Welke wijn-spijscombinaties raadt Bacchus aan?

Dat is afhankelijk van wat u uw klanten graag voorzet. Gelukkig kunt u vertrouwen op 25 jaar ervaring wanneer u een samenwerking aangaat met Bacchus Wijnimport! Wij kunnen u precies vertellen welke wijn samen gaat met welke gang, op basis van ingredi├źnten van uw gerechten. In plaats van u enkel een indicatie te geven, leveren wij maatwerk en heeft u voor ieder gerecht op uw menukaart altijd de beste wijn in huis. Zo kunt u voor de meest specifieke vraagstukken op dit gebied bij ons terecht!

Levert Bacchus ook particulier?

Nee, helaas, wij doen uitsluitend zaken met horecaondernemers. Sterker nog, een groot gedeelte van ons uitgebreide aanbod is voor particulieren nergens te koop! Dit zorgt ervoor dat horeca uitbaters hun gasten altijd kunnen verrassen met het beste van het beste in de vorm van wijnen die ze nog nooit geproefd hebben. Dus slechts wanneer u een hotel, cafe of restaurant bezoekt waar Bacchus Wijnimport zaken mee doet, kunt u als particulier de wijnen proeven die u normaal gesproken zou moeten missen.

Laat Ons Contact Met U Opnemen!

Vul hier uw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!