Wijnpakketten

Waarom relatiegeschenken van Bacchus wijnimport?

Eigen voorraad

Met meer dan 400 verschillende wijnen op voorraad zijn wij in staat snel te leveren. Flexibel in aantallen en divers in assortiment.

Exclusief horeca assortiment

Een gedeelte van ons assortiment wordt niet op het internet aangeboden en is exclusief beschikbaar voor de horeca met alle voordelen daarvan.

Alles is mogelijk

Een klein of groot aantal pakketten laten bezorgen bij personeelsleden voor de “online borrel”. Met een persoonlijk bericht of spontaan uw klanten een leuk pakket toe sturen. Of een heel dik pakket voor die ene top opdracht!

Persoonlijk

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk, we werken op basis van maatwerk, transparantie en vertrouwen. 

Voor elke portemonnee

We werken met beproefde concepten en kunnen terug vallen op een grote database die hiervoor de cijfermatige onderbouwing levert. 

Voorbeeld wijnpakket

Wij hebben onder andere combinaties met kaas, zalm, noten, kurkentrekker met logo en/of een fles met eigen logo.

Kerstpakketten & relatiegeschenken

Wijnpakketten

Wij leveren wijnpakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken op maat. Elk aantal voor elke portemonnee met exclusieve wijnen, bubbels en alcoholvrije wijnen uit eigen import en geheel naar wens. Milieubewust, vegan, biologisch en organisch. Voorzien van wijnbeschrijvingen, orginele verpakkingen en leuke achtergrondinformatie.

Wij hebben veel samenwerkingen met kaas-specialisten, vis-specialisten en diverse andere leveranciers van versproducten.

Wij bezorgen door heel Nederland, heel de wereld en hebben specifiek veel ervaring met China en Japan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, laat ons dan contact met u opnemen.

Vanzelfsprekend mag dat ook andersom!

Exclusief

Exclusieve wijnen

Lokaal

Lokale producten

Ervaring

Ruim 25 jaar ervaring

Uw relatiegeschenk wensen kenbaar maken?

Laat Ons Contact Met U Opnemen!​

Vul hier uw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!